Voeg een bericht toe
 

Los de som op: 10 + 11 = ....

Fam. ten Kate: Echt vakantie!

Midden september 2018 verbleven wij een midweek bij Logeer&Sfeer, we troffen het die dagen met heerlijk nazomers weer! We werden hartelijk en persoonlijk ontvangen, wat een warm welkom! We hebben enorm genoten van het gezellige huisje met alle gemakken van dien....en meer! Overal is aan gedacht en dat maakt het vakantieplaatje compleet. En echte aanrader voor jonge gezinnen! Wij zijn heel enthousiast en hebben zeker genoten van ons verblijf bij Logeer&Sfeer. Bedankt!


dinsdag 02 oktober 2018
Richard, Chantal, Fien en Saar: Heerlijk huis
Voor het eerst op vakantie met 2 kindjes waarvan er 1 net 9 weken oud. Waar gaan we heen, lang nadenken en twijfelen en nog meer zoeken op het internet. En dan als een teken van boven kwamen we dit tegen en precies de weken die we weg wilde waren nog vrij. Geen twijfel meer maar gewoon geboekt. En jeetje wat was het heerlijk en wat hebben wij en de kindjes vooral de oudste ( 2 jaar) genoten. De koeien de poesjes het speelgoed. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Je hoeft echt niets mee te nemen. Dit was voor ons echt vakantie! Nogmaals heel erg bedankt voor deze onbezorgde vakantie.

dinsdag 25 september 2018
Nancy: Voor herhaling vatbaar!
We hebben genoten van een heerlijk weekje Logeer & Sfeer! De kinderen vonden het fantastisch en zeker de trampoline, skelters, traptractors, de koeien en kalfjes, de katten en kittens vonden ze helemaal geweldig. Iedere dag gingen we in ieder geval een keer bij de koeien en kalfjes kijken en we hebben zelfs een kalfje geboren zien worden. Fijn en sfeervol huis van alle gemakken voorzien waar we ons helemaal thuis voelden, heerlijk in de hottub van het uitzicht genoten, tijdschriften gelezen in het zonnetje, kinderen gespeeld met het speelgoed en de knutselspullen. Zo veel te doen ook in de omgeving dat een weekje eigenlijk veel te kort is. We wilden na het weekje nog niet naar huis en de kinderen wilden heel graag de lieve katten (en kittens) mee naar huis nemen. Voor herhaling vatbaar!

woensdag 23 mei 2018
Fam. de Jong: Logeer & Sfeer
Wat hebben we genoten! Heerlijk buiten in de hottub terwijl het vriest. Zwembandjes aanwezig voor de kleinsten. Boekjes waaruit voorgelezen kon worden op de kamer. Speelhooischuur waar heerlijk gespeeld is. En dan het uitzicht, de privacy die we hadden! We voelden ons echt thuis. Helaas was het maar een weekend.

vrijdag 16 maart 2018
Angela: Logeer en Sfeer

Wij hebben een heerlijke week gehad op dit unieke plekje! Wij waren er met de kerst en we vonden het erg leuk dat er in het huisje een gezellige kerstboom stond. De eigenaren zijn erg gastvrij, je voelt je welkom. We hebben ontzettend genoten van de hottub! Het huisje is knus ingericht en je hebt een fantastisch uitzicht. In de buurt is genoeg te doen. Een dagje Zutphen, Doesburg en Deventer; het is allemaal prima te doen. Een aanradertje voor gezinnen met (kleine) kinderen. Aan alles is gedacht!


dinsdag 27 februari 2018
 
Powered by Phoca Guestbook