Voeg een bericht toe
 

Los de som op: 5 + 6 = ....

Nienke en Bart: Review

Als je kleine kinderen hebt is een vakantie in dit huisje echt een uitkomst! Aan alles is gedacht en dat scheelt een hoop pak werk. We voelden ons ontzettend welkom en ons zoontje heeft genoten op de boerderij. Daarnaast stond Marlies telkens voor ons klaar als we een vraag hadden bijvoorbeeld. Echt een aanrader dit huisje voor een heerlijke vakantie in Nederland! Ook een mooi gebied met heel veel mogelijkheden voor leuke uitjes voor kinderen. Nogmaals dank voor alles!


woensdag 16 juni 2021
Jongejan: Heerlijk genieten

Wat een heerlijk huisje! Inmiddels zijn wij hier voor de 4e keer, hoogtijd voor een reactie in jullie gastenboek. Het huisje is netjes, schoon, volledig ingericht en het uitzicht is super! Onze kinderen vermaken zich prima, de skelters maken overuren en de koeien worden regelmatig met een bezoekje vereerd. Ondertussen vermaken de ouders zich prima in de hot tube! De eigenaren zijn erg vriendelijk en willen je met alle liefde helpen, een rondleiding geven. De kinderen vonden het helemaal geweldig om samen met de boer de kalfjes melk te geven, Kortom een super leuk huisje waar je echt vakantie kan vieren. Behalve je kleren en eten hoef je niets mee te nemen, er is volop speelgoed aanwezig en dat is toch leuker dan het eigen speelgoed wat je zelf meeneemt. Echt een aanrader en wij hopen hier nog regelmatig van te mogen genieten!!!


vrijdag 21 februari 2020
Fam. ten Kate: Echt vakantie!

Midden september 2018 verbleven wij een midweek bij Logeer&Sfeer, we troffen het die dagen met heerlijk nazomers weer! We werden hartelijk en persoonlijk ontvangen, wat een warm welkom! We hebben enorm genoten van het gezellige huisje met alle gemakken van dien....en meer! Overal is aan gedacht en dat maakt het vakantieplaatje compleet. En echte aanrader voor jonge gezinnen! Wij zijn heel enthousiast en hebben zeker genoten van ons verblijf bij Logeer&Sfeer. Bedankt!


dinsdag 02 oktober 2018
Richard, Chantal, Fien en Saar: Heerlijk huis
Voor het eerst op vakantie met 2 kindjes waarvan er 1 net 9 weken oud. Waar gaan we heen, lang nadenken en twijfelen en nog meer zoeken op het internet. En dan als een teken van boven kwamen we dit tegen en precies de weken die we weg wilde waren nog vrij. Geen twijfel meer maar gewoon geboekt. En jeetje wat was het heerlijk en wat hebben wij en de kindjes vooral de oudste ( 2 jaar) genoten. De koeien de poesjes het speelgoed. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Je hoeft echt niets mee te nemen. Dit was voor ons echt vakantie! Nogmaals heel erg bedankt voor deze onbezorgde vakantie.

dinsdag 25 september 2018
Nancy: Voor herhaling vatbaar!
We hebben genoten van een heerlijk weekje Logeer & Sfeer! De kinderen vonden het fantastisch en zeker de trampoline, skelters, traptractors, de koeien en kalfjes, de katten en kittens vonden ze helemaal geweldig. Iedere dag gingen we in ieder geval een keer bij de koeien en kalfjes kijken en we hebben zelfs een kalfje geboren zien worden. Fijn en sfeervol huis van alle gemakken voorzien waar we ons helemaal thuis voelden, heerlijk in de hottub van het uitzicht genoten, tijdschriften gelezen in het zonnetje, kinderen gespeeld met het speelgoed en de knutselspullen. Zo veel te doen ook in de omgeving dat een weekje eigenlijk veel te kort is. We wilden na het weekje nog niet naar huis en de kinderen wilden heel graag de lieve katten (en kittens) mee naar huis nemen. Voor herhaling vatbaar!

woensdag 23 mei 2018
 
Powered by Phoca Guestbook