Voeg een bericht toe
 

Los de som op: 14 + 20 = ....

Nancy: Voor herhaling vatbaar!
We hebben genoten van een heerlijk weekje Logeer & Sfeer! De kinderen vonden het fantastisch en zeker de trampoline, skelters, traptractors, de koeien en kalfjes, de katten en kittens vonden ze helemaal geweldig. Iedere dag gingen we in ieder geval een keer bij de koeien en kalfjes kijken en we hebben zelfs een kalfje geboren zien worden. Fijn en sfeervol huis van alle gemakken voorzien waar we ons helemaal thuis voelden, heerlijk in de hottub van het uitzicht genoten, tijdschriften gelezen in het zonnetje, kinderen gespeeld met het speelgoed en de knutselspullen. Zo veel te doen ook in de omgeving dat een weekje eigenlijk veel te kort is. We wilden na het weekje nog niet naar huis en de kinderen wilden heel graag de lieve katten (en kittens) mee naar huis nemen. Voor herhaling vatbaar!

woensdag 23 mei 2018
Fam. de Jong: Logeer & Sfeer
Wat hebben we genoten! Heerlijk buiten in de hottub terwijl het vriest. Zwembandjes aanwezig voor de kleinsten. Boekjes waaruit voorgelezen kon worden op de kamer. Speelhooischuur waar heerlijk gespeeld is. En dan het uitzicht, de privacy die we hadden! We voelden ons echt thuis. Helaas was het maar een weekend.

vrijdag 16 maart 2018
Angela: Logeer en Sfeer

Wij hebben een heerlijke week gehad op dit unieke plekje! Wij waren er met de kerst en we vonden het erg leuk dat er in het huisje een gezellige kerstboom stond. De eigenaren zijn erg gastvrij, je voelt je welkom. We hebben ontzettend genoten van de hottub! Het huisje is knus ingericht en je hebt een fantastisch uitzicht. In de buurt is genoeg te doen. Een dagje Zutphen, Doesburg en Deventer; het is allemaal prima te doen. Een aanradertje voor gezinnen met (kleine) kinderen. Aan alles is gedacht!


dinsdag 27 februari 2018
Evelien, Rogier en Thomas, Steven : Winterwonderland

Wat hebben wij een fantastisch weekend gehad in jullie huisje. Op vrijdag aangekomen en meteen met de traptractor het erf onveilig gemaakt. Koetjes hoi gezegd, kittens geaaid en van de glijbaan afgegaan. In de avond begon het te sneeuwen en was het prachtig bij jullie. Vanuit de hottube hadden we een Anton Pieck waardig uitzicht. De volgende dag naar de Veluwe geweest en later op de dag met de slee naar de koetjes gegaan. Het huisje was briljant. Onze jongste lag heerlijk te spelen in de box en de oudste speelde onder de box met de auto’s in zijn huisje. En omdat het zo kindvriendelijk is was het voor ons echt een weekendje weg. Een dikke vette 10!!!


vrijdag 22 december 2017
Hugo, Sanne, Floor en Cato: Genieten!

Wat hebben we genoten in het fantastische vakantiehuis! Alles klopt: sfeervolle en gezellige inrichting, alles aanwezig voor kids, ruimte voor iedereen en een heerlijk uitzicht. Ook in de winter is het heerlijk vertoeven: er is volop speelgoed aanwezig, de trampoline is een hit en natuurlijk hebben de koeien een enorme aantrekkingskracht (niet alleen op de kids). Oma kwam ook een nachtje logeren: en dat paste prima endat maakte het feest compleet. We komen zeker nog een keer terug.


woensdag 15 februari 2017
 
Powered by Phoca Guestbook