Logeer & Sfeer vakantiewoning is gelegen in het buitengebied van het dorp Steenderen in de Achterhoek. Vanuit de woning kijkt u uit op de IJsseldijk. Over deze dijk loopt een fietspad, de ene kant op bent u na een paar kilometer in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Als u de andere kant op fietst over de dijk, komt u uit in de sfeervolle Hanzestad Doesburg.
In het nabijgelegen dorp Olburgen kunt u via het veerpontje de oversteek maken naar Dieren. U bevindt zich dan al op de Veluwe met volop fiets- en wandel mogelijkheden

In de vakantiewoning is uitgebreide informatie over de omgeving aanwezig, een kleine selectie:

Steden

Bronkhorst (5 km afstand)      
Kleinste stadje van Nederland, leuke afstand om op de fiets naar toe te gaan. Tip: ga voor een kop koffie, lunch of lekker ijs even langs bij het Keukengemaal
www.kleinstestadvannederland.nl
www.hetkeukengemaal.nl

Doesburg (5 km afstand)
Sfeervolle Hanzestad bekend van de mosterd. Vanaf Logeer & Sfeer zie je al de kerktoren van de Martinikerk, deze is eventueel te beklimmen voor een prachtig uitzicht over de regio. Leuke stad om te winkelen, een stadswandeling te maken of een hapje te eten.
www.doesburg.nl

Zutphen (15 km afstand)
deze prachtige Hanzestad aan de IJssel is zeker een bezoek waard. De VVV Zutphen biedt allerlei leuke arrangementen om deze stad te ontdekken.
www.zutphen.nl

Arnhem (21 km afstand)
Na de grote steden in het westen is Arnhem de vijfde winkelstad van Nederland dus zeker een bezoekje waard. Met de trein vanuit Dieren ben je met een kwartiertje in Arnhem.
www.arnhem.nl

Fietsen

Vanaf onze vakantiewoning zijn er volop mogelijkheden om leuke routes te fietsen. Op een kwartier fietsafstand ben je al in Doesburg of Bronkhorst. Met het pontje over de IJssel en je bent op de Veluwe, mogelijkheden genoeg! Er zijn een dames- en herenfiets met kinderzitjes aanwezig. Nog leuker: huur een dagje onze elektrische bakfiets, kinderen en picknickmand in de bak en gaan!
In de vakantiewoning zijn volop routes en fiets- en wandelkaarten aanwezig.

Voor de (grotere) kinderen

Voor kinderen zijn er heel veel mogelijkheden voor leuke activiteiten in de nabije omgeving. Hieronder een greep uit de mogelijkheden, gesorteerd op afstand:

Horeca

Zwembaden

Diversen

Musea

Actief

Toeristische informatie