Op een dag naar keuze staat een Citroen 2CV6/ “lelijk eendje” voor jullie klaar bij de vakantiewoning. Geniet van de eenvoud van autorijden van 50 jaar geleden!
Rijd door het afwisselende landschap van de Achterhoek en met mooi weer kan uiteraard de kap van de eend open. Nostalgie ten top! 

Met het hele gezin op pad:
Er kan één maxicosi of kinderstoel op de rechter voorstoel en op de achterbank zitten heupgordels, daar kunnen kinderen eventueel in een zitverhoger zitten.

Geert en Dieuwke van Duckstoer hebben diverse leuke routes uitgestippeld, via onverharde wegen,bosrijke paadjes en over dijk langs de IJssel  kom je gegarandeerd op de mooiste plekjes!

Posbank route
Een leuke bosrijke route met diverse mogelijkheden voor tussenstops. Via het pontje in Bronkhorst gaat de route naar Loenen, Hoenderloo en Rozendaal

Scharrelroute
In samenwerking met Achterhoek Toerisme is deze route ontwikkeld langs streekproducten winkeltjes; onder andere een wijnboer, fruitbedrijf en ijsboerderij liggen aan deze route. 

Kastelen route
Denk je aan de Achterhoek, dan denk je aan kastelen. In de Achterhoek zijn tientallen kastelen te vinden op mooie locaties. Rond deze kastelen zijn vaak prachtige tuinen waar je een wandeling kunt maken. De route is 100 km lang. 

IJssel route
De IJssel is een van de mooiste rivieren van Nederland. Deze route leidt jullie langs deze rivier. Onderweg kom je langs verschillende Hanzesteden zoals Doesburg, Zutphen en Deventer, allen bekend om de rijke historie met monumentale panden en prachtige steegjes. Ook Bronkhorst,  het kleinste stadje van Nederland is opgenomen in deze route.  

De kosten voor een dag rondtoeren in een nostalgische eend bedragen €110,
Optioneel: rijk gevulde picknickmand à 17,50 per persoon, voor kinderen prijs op basis van leeftijd. 

Voor meer informatie betreffende de huur van een eend:

Duckstoer Eendenverhuur
Geert van Asselt
06-23085045
www.duckstoer.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.