Er helemaal uit maar toch thuis zijn

Vroeger het huis van Opa en Oma Garritsen nu een heerlijke plek om met het hele gezin te ontspannen en genieten.  De woning is geschikt voor 5 volwassenen en 2 kinderen. Het husi is gelijkvloers, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Niet alleen de sfeer zorgt dat je je thuis voelt,  maar ook al het comfort dat je thuis hebt, is aanwezig. Een complete keuken met inductie kookplaat, vaatwasser, combi magnetron en alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken. Op de hoekbank of in de oorfauteuil in de woonkamer kun je heerlijk lezen, er zijn volop tijdschriften en boeken aanwezig. Aan de grote eettafel met brocante klepbank is ruimte om te eten of een spelletje te spelen. Er zijn 3 slaapkamers, de masterbedroom lijkt wel een bruidsuite met 2 persoonsbed en ligbad! Er is een slaapkamer met 3 persoons stapelbed: een tweepersoonsbed beneden en bovenin kan nog iemand slapen. In de derde slaapkamer staat een kinderbedje van 140 cm met neerklapbare zijkanten, deze is geschikt voor kinderen tot ongeveer 5 jaar. Er is een lekkere regendouche en uiteraard zijn wasmachine en wasdroger aanwezig.

Je dompelt je onder in het heerlijke water van de hottub.

In de tuin achter de vakantiewoning staat een houtgestookte hottub. Toppunt van ontspanning!  Geniet ’s ochtends in alle vroegte van het warme water, een heerlijke manier om wakker te worden!
Op een warme zomerse dag is het heerlijk afkoelen in de hottub. Zelfs hartje winter is het een geweldige ervaring om met een glas wijn en lekker hapjes op de plank in het warme water tot rust te komen. De hottub wordt voor ieder verblijf schoongemaakt en voorzien van vers water.

Speciaal voor kinderen:

Wat moet je toch veel meenemen als je met jonge gezinnen een paar dagen weggaat! Wij hebben er voor gezorgd dat écht alles aanwezig is, net als thuis! Voor onze kleinste gasten is er een prachtige wieg. Er is een kinderbedje (matrasmaat 140 cm, het bedje heeft neerklapbare zijkanten) en eventueel kan er ook nog een campingbedje bijgeplaatst worden, een commode met aankleedkussen, box met boxkleed, bedrekje, triptrap kinderstoel, 1 juniorstoel, 1 Stokke Newborn stoeltje. Binnen is volop speelgoed, ook knutselspulletjes en leuke DVD’s zijn aanwezig. Voor buiten zijn er skelters, een traptractor, looptractor, bolderkar, hooispeelschuur met glijbaan en een grote trampoline in de afgesloten tuin.

Oneindige Weilanden

De vakantiewoning  ligt te midden van de weilanden, ongetwijfeld zie je de hazen rennen in de wei. In de zomer lopen de koeien bijna in de tuin! Vanaf het terras aan de achterkant kun je de zonsondergang prachtig zien. Er is een ruime afgesloten tuin met een heerlijke lange tafel om buiten te eten, BBQ, hangmat en ligbedden zijn aanwezig.

Birth alert

Wij hebben een melkveebedrijf met 120 melkkoeien die door melkrobots worden gemolken. Wij vinden het belangrijk dat de koeien in het seizoen naar buiten gaan, van  april tot eind september lopen de koeien in de wei. Onze gasten mogen elk moment van de dag op de boerderij kijken  Als jullie het leuk vinden om een rondleiding te krijgen is dit uiteraard mogelijk, laat het ons weten!  Alle koeien krijgen elk jaar een kalf. De  kans is groot dat er een kalf geboren wordt tijdens jullie verblijf bij Logeer & Sfeer. Laat het weten als je het leuk vindt om hier bij te zijn, je ontvangt een “birth alert” appje als er een koe gaat kalven.

Fietsen

Er zijn een gratis dames- en herenfiets met kinderzitjes aanwezig. Nog leuker: huur een dagje onze elektrische bakfiets, kinderen en picknickmand in de bak en gaan! Vanaf onze vakantiewoning zijn er volop mogelijkheden om leuke routes te fietsen. Op een kwartier fietsafstand ben je al in Doesburg of Bronkhorst. Met het pontje over de IJssel en je bent op de Veluwe, mogelijkheden genoeg!

 
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.