Algemene Voorwaarden Logeer & Sfeer

Prijzen

De huurprijs zoals vermeld op de website is inclusief gas, water, elektra, en hout voor de hottub. Ook gebruik van (bad)handdoeken en keukenlinnen is inbegrepen.
Bijkomende kosten zijn: toeristenbelasting, bedlinnen, schoonmaakkosten en waarborgsom.

Reservering

Op onze website www.logeerensfeer kunt u het reserveringsformulier vinden. Om fouten te voorkomen ontvangen wij bij voorkeur uw reservering via dit formulier.
Telefonisch reserveren mag ook. Onze telefoonnummers zijn: 0575 452203 / 06 4555 2789

Reserveringsbevestiging

U ontvangt van Logeer & Sfeer een schriftelijke bevestiging van uw reservering inclusief betalingsgegevens. Nadat wij uw (aan)betaling hebben ontvangen is de boeking definitief.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet welkom.

Roken

Roken is in de vakantiewoning niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden.

Door onvoorziene omstandigheden kan uw verblijf niet of gedeeltelijk niet doorgaan. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook een goede reisverzekering is aan te bevelen.
Wat betreft annulering van uw boeking:
Wij berekenen € 50,- administratiekosten bij annulering voor 2 maanden en langer voor uw huurperiode,.
Bij annulering binnen 2 maanden voor aanvang van uw huurperiode wordt de aanbetaling van 30% van de huurprijs niet teruggestort.
Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van uw huurperiode berekenen wij 100% van de huurprijs.

Waarborgsom

Wij hanteren een waarborgsom van € 150,00. Dit bedrag moet per bank worden voldaan samen met het laatste gedeelte van de huur. Na controle en schoonmaak van de woning ontvangt u deze, minus eventuele geconstateerde schade en/of extra schoonmaakkosten, binnen 10 werkdagen na vertrek retour op uw bankrekening.

Aankomst en vertrek

Aankomst: vanaf 16.00 uur.
Vertrek: uiterlijk voor 10.00 uur.
Goederen die worden aangetroffen na uw vertrek, bewaren we een redelijke periode voor u, maar we nemen hiervoor geen enkele verantwoording. Nasturen kan alleen op uw kosten.

Bewoning

Vakantiewoning Logeer & Sfeer is geschikt voor maximaal 5 personen. Verblijf van meer personen dan op de reservering overeengekomen, is nadrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming.

Aansprakelijkheid

Helaas is het voor ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan gasten door welke oorzaak dan ook.

Voorbehoud

Indien huurder en/of medehuurders de verplichtingen uit de algemene voorwaarden / huisregels van Logeer & Sfeer ondanks eventueel voorafgaande waarschuwing niet of niet behoorlijk naleeft, heeft de verhuurder het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen en de huurder en medehuurders de toegang tot de vakantiewoning te ontzeggen zonder restitutie van huurgelden.

Ontspannen bij Logeer & Sfeer
Vakantiewoning geschikt voor kinderen bij de boerderij
Geniet van de hottub bij Logeer & Sfeer
Knusse en gezellige vakantiewoning
Met de kinderen er opuit
Vakantiewoning in de Achterhoek voor het hele gezin
Genoeg te doen voor kinderen rondom de boerderij
Laat je kinderen kennismaken met de boerderij